Praktijk

Over Caroline

Workshops
Connect met je instinct
Sensuele snake energy
Opnieuw geboren worden
Je verborgen kind
Kundalini, source energy

Meditatiecursus

Sessies

Contact
Connect met je dierlijke instinct
Steeds meer beginnen we te begrijpen dat onze innerlijke trauma's en gekwetste delen niet geheeld kunnen worden door ons alleen maar te richten op fijne gebeurtenissen en licht. De onderdrukte delen in ons die ontstaan zijn door gebeurtenissen uit het verleden, kunnen zorgen voor slachtofferschap, depressie, angst, controle en ontkrachting van je ware Zelf.

Door in contact te komen met je pure, rauwe, wilde en dierlijke delen in jezelf word je bevrijd van de afgewezen en gekwetste delen in jezelf. Deze onderdrukte delen komen er vaak vervormd uit waardoor je zelf en je omgeving hier veel last van kunnen hebben. Het dierlijke in je is rauw en puur en wil geleefd worden. Dit werkt enorm bevrijdend.

Ons lichaam is een afspiegeling van het hele universum. Een levende blbliotheek zou je kunnen zeggen. Opgeslagen DNA uit andere werelden en dimensies met ongeloofelijk veel mogelijkheden en kracht.

Door volledige acceptatie van de onderdrukte donkere delen in jezelf en deze vervolgens te connecten met je hart en licht uit hogere lichtdelen brengt je in kracht en in de flow van je leven.

Juist deze tijd maakt zichtbaar welke enorme invloed het angstveld om ons heen kan hebben op ons hele wezen. Door weer in contact te komen met het vrije wilde dierlijke deel in jezelf kun je hiervan los komen. Je lichaam vrij maken van vastzittende blokkades en uit je hoofd komen. Je mag je gaan overgeven aan het leven zelf.

Hoe meer je het dierlijke deel van jezelf kunt omarmen hoe meer liefde er voor jezelf kan ontstaan. Zo boven zo beneden is hier een mooi spreekwoord van.

Tijdens deze tweedaagse cursus gaan we lichamelijk werken om het dier in onszelf te bevrijden. Er worden oefeningen gedaan waarin we elkaar uitdagen om de dierlijke instincten wakker te maken. Dit met respect voor elkaars grenzen en mogelijkheden.

Door het maken van geluid en beweging kan er veel vrijgemaakt worden in je systeem. Deze pure energie gaan we verbinden met ons hart. Zo kan er zich een bewustzijnsveld in jezelf openen waarin je gaat staan voor wie je werkelijk bent en vrij van angst.

Deze tweedaagse cursus zal worden gegeven op vrijdag 20 en zaterdag 21 november.

Tijd: 10.00 tot 17.00

Locatie: Isabellagriend 1 6049 MC Herten

Tel: 06-54690020

Kosten: 180,-

aanmelden op: info@bewustcaroline.nl

Lunch is inbegrepen.