Praktijk

Over Caroline

Workshops
Connect met je instinct
Sensuele snake energy
Opnieuw geboren worden
Je verborgen kind
Kundalini, source energy

Meditatiecursus

Sessies

Contact
Connect met je dierlijke instinct
Steeds meer beginnen we te begrijpen dat onze innerlijke trauma's en gekwetste delen niet geheeld kunnen worden door ons alleen maar te richten op fijne gebeurtenissen en licht. De onderdrukte delen in ons die ontstaan zijn door gebeurtenissen uit het verleden, kunnen zorgen voor slachtofferschap, depressie, angst, controle en ontkrachting van je ware Zelf.

Door in contact te komen met je pure, rauwe, wilde en dierlijke delen in jezelf word je bevrijd van de afgewezen en gekwetste delen in jezelf. Deze onderdrukte delen komen er vaak vervormd uit waardoor je zelf en je omgeving hier veel last van kunnen hebben. Het dierlijke in je is rauw en puur en wil geleefd worden. Dit werkt enorm bevrijdend.

Ons lichaam is een afspiegeling van het hele universum. Een levende blbliotheek zou je kunnen zeggen. Opgeslagen DNA uit andere werelden en dimensies met ongeloofelijk veel mogelijkheden en kracht.

Door volledige acceptatie van de onderdrukte donkere delen in jezelf en deze vervolgens te connecten met je hart en licht uit hogere lichtdelen brengt je in kracht en in de flow van je leven.

Juist deze tijd maakt zichtbaar welke enorme invloed het angstveld om ons heen kan hebben op ons hele wezen. Door weer in contact te komen met het vrije wilde dierlijke deel in jezelf kun je hiervan los komen. Je lichaam vrij maken van vastzittende blokkades en uit je hoofd komen. Je mag je gaan overgeven aan het leven zelf.

Hoe meer je het dierlijke deel van jezelf kunt omarmen hoe meer liefde er voor jezelf kan ontstaan. Zo boven zo beneden is hier een mooi spreekwoord van.

Tijdens deze tweedaagse cursus gaan we lichamelijk werken om het dier in onszelf te bevrijden. Er worden oefeningen gedaan waarin we elkaar uitdagen om de dierlijke instincten wakker te maken. Dit met respect voor elkaars grenzen en mogelijkheden.

Door het maken van geluid en beweging kan er veel vrijgemaakt worden in je systeem. Deze pure energie gaan we verbinden met ons hart. Zo kan er zich een bewustzijnsveld in jezelf openen waarin je gaat staan voor wie je werkelijk bent en vrij van angst.


Ervaring deelnemers:

De training was indrukwekkend voor mij. Ik startte met de intentie om meer focus te kunnen houden, kende mezelf de laatste jaren als iemand die met alle winden meewaait, duizend ideeën, overal aan beginnen en snel weer afhaken. Tijdens de training maakte ik voor t eerst sinds lange tijd contact met de man of het mannelijke in mij. Degene die je nodig hebt om letterlijk en figuurlijk je mannetje te staan, om gemakkelijker beslissingen te nemen, voor daadkracht en doorzettingsvermogen. Ik voel vreugde bij het contact dat ik weer heb met al deze kwaliteiten. Ik merk nu na een week dat ik meer energie heb en meer plezier. Ik heb zin om dingen te doen, ik durf meer en ik voel mijn kracht.
De oefeningen tijdens de training zijn eenvoudig en hebben een enorme impact. Gecombineerd met de muziek en de vertrouwelijke sfeer, is de werking intens en effectief. MoniqueHet is nu precies een week geleden dat ik meedeed met deze waardevolle cursus en de timing was voor mij ook perfect omdat ik veel behoefte voelde het meer te laten stromen in mijn lijf, met expressie bezig te zijn. Het voelde veilig en vertrouwd in de groep en jouw mooie ruimte. Ik vond het fijn dat je aan het begin van de dag vroeg met welke intentie we de cursus kwamen doen. Door dit te verwoorden in de groep was ik mij hiervan nog meer bewust en nam ik deze energie mee gedurende de dag.

De oefening om onderdrukte emoties te laten stromen heb ik als heel bevrijdend ervaren. Emoties zoals boosheid en verdriet kwamen heel snel bij mij naar boven en ik voelde me vrij om hier ruimte aan te geven. Het was fijn, ging vanzelf en het luchtte ook op. Ik constateerde dat het al wat meer door stroomde in mijn lichaam. Het meest leuke van de dag vond ik “aap spelen”. Ik vond het heel bijzonder en natuurlijk om de connectie met dit prachtige, grappige, speelse, krachtige dier te voelen. De geluiden en bewegingen ontstonden gaandeweg. Het voelde heel puur en ik werd er blij van. Het was op een gegeven moment “aap zijn”.

Bij de oefening roofdier/prooidier voelde ik vooraf weerstand in de groep m.n. bij het prooidier. Was me bewust van die weerstand maar wilde open in de oefening stappen. Ik vond beide ervaringen waardevol maar eigenlijk ook gelijkwaardig, alsof het twee uitersten waren van het zelfde. Hiermee realiseer ik me ook dat ik de laatste tijd heel anders ben gaan kijken naar slachtoffer/daderschap en dit hierdoor ook zo kon ervaren. Dit was ook bevrijdend. Tonnie

 Deze tweedaagse cursus zal worden gegeven op vrijdag 20 en zaterdag 21 november.

Tijd: 10.00 tot 17.00

Locatie: Isabellagriend 1 6049 MC Herten

Tel: 06-54690020

Kosten: 180,-

aanmelden op: info@bewustcaroline.nl

Lunch is inbegrepen.