Praktijk

Over Caroline

Workshops
Connect met je instinct
Sensuele snake energy
Opnieuw geboren worden
Je verborgen kind
Kundalini, source energy

Meditatiecursus

Sessies

Contact
 Ontmoet je verborgen kind en ga stralen!
Deze cursus gaat over een diepe ontmoeting je innerlijk kind. Je gaat je de verbinding met je innerlijk kind in jezelf herstellen en jezelf de liefde te geven waar je zo naar verlangt. Op deze manier hoef je niet langer meer uitreiken naar iets wat buiten jou ligt.

Doordat je contact gaat maken met wie jij in wezen bent, kom je in een veld van onvoorwaardelijke liefde en kan je hart zich volledig openen.
Je gaat jezelf ontmoeten vanuit een realiteit waarin je deel uitmaakt van het grote geheel en je jezelf kunt gaan zien en voelen als een lichtwezen met multidimensionale kwaliteiten.
Wanneer je contact maakt met je multidimensionale delen en je fijnstoffelijke velden en deze verbindt met het gekwetste innerlijk kind in je gebeurt er iets magisch.
Je innerlijk kind wordt door jou eigen liefdesveld geheeld. Je gaat de leegte in jezelf opvullen met jezelf vanuit je eigen hoge liefdesfrequentie. Vanuit de liefde en licht die wij zijn, in verbinding brengen met de gekwetste kind delen zorgen ervoor dat jou lichtdelen fysiek worden. Je hoeft niet meer uit je lijf om de hogere trilling te ervaren maar gaat ze fysiek ervaren.
Je word je vader en moeder vanuit een hoge liefdesfrequentie en gaat je innerlijk kind de liefde geven waar ze zo naar verlangt.

Het gekwetste kind in onszelf zorgt vaak voor veel problemen in het hier en nu. We leven niet volluit hebben vaak een gebrek aan energie, voelen ons niet verbonden en voelen eenzaamheid. Soms kan het moelijk zijn om echte relaties te durven aangaan, bang om gekwetst te worden.
We stellen soms hoge eisen aan onze omgeving om onze innerlijke leegte op te vullen.

Door je innerlijk kind te benaderen vanuit onvoorwaardelijke liefde kun je de ouders zijn voor je innerlijk kind die je zo nodig had. Op deze manier kom je los van de verwachtingen van je omgeving en word je een vrij mens!

Ervaring klant
Al sinds ik me kan bedenken is volledig hier op aarde leven iets wat ik moeilijk vind. Het voelt niet veilig om volledig in te dalen in mijn lichaam. Samen met Caroline zijn we opzoek gegaan waarom ik die onveiligheid ervaar en het zo moeilijk is om te ‘aarden’.

Al snel kwamen we uit op een gekwetst kind deel vanuit seksueel misbruik.
Het kind dat zich niet gehoord en gezien voelde op dat moment. Vanuit dat punt heb ik een hele mooie reis mogen ervaren naar mijn galactische oorsprong onder begeleiding van Caroline.
Het begon allemaal bij de vraag waar mijn oorsprong lag. Ik werd door mijn innerlijk kind meegenomen naar de ruimte. Hier zag ik een enorme zon, zoals wij de zon kennen alleen vele malen groter. Caroline vroeg of ik erheen kon gaan en onderweg kreeg ik de naam Sirius door. Eenmaal aangekomen zag ik allemaal blauwe energieën om me heen. Mijn familie met daartussen mij galactisch innerlijk kind. oog in oog met deze bron van onbeschrijfelijk veel liefde en licht werd me duidelijk waarom ik de onveiligheid ervaarde om helemaal hier op aarde te zijn Ik zag mezelf niet in mijn volledige potentie en keek alleen naar het gekwetste kind in me en zag niet hoe dit kind in zijn volledige heelheid eruit zag Met deze bewustwording kon ik de kracht van mijn oorsprong voelen. Of althans voor mijn gevoel dat de hoeveelheid lichtfrequentie eruit zou knallen. Vandaar ook het gevoel dat ik een deel mocht ervaren dat voor het menselijk lichaam te dragen valt Dat gevoel van verbinding is onbeschrijfelijk. Ik weet nu hoe het voelt om thuis te komen op meerdere multidimensionele lagen. N.

 

Deze tweedaagse cursus wordt gegeven op vrijdag 20 en zaterdag 21 november.

Kosten: €180,-

Tijd: 10.00-17.00

Lunch: Potluck Soep thee en koffie inbegrepen.

Adres: Isabellagriend 1 6049 MC Herten

Aanmelden: info@bewustcaroline.nl