Workshops
Oorspronkelijke Zelf
Meditatiecursus
Verandering
Cursus in Liefde
Meditatie en Bewustwording
Intu´tief tekenen
Mediteren en koken
VROUWenKRACHT
Klank en kleur
Innerlijk Zonnekind
samengaan ♀♂ energie

Spirituele reis

Consulten
Therapeutisch gesprek
Energetisch
Testen biosensor
Emotionele lagentest
Healing Arts Therapie
Readen en Healen
Bewust zijn
Bach-bloesemessences

De Praktijk

Voor wie?

Kinderen

Over Caroline

Links

Contact
Verbinding met je innerlijk Zonnekind - Healing Arts

Dit is een 6 daagse cursus voor mensen die graag in contact willen komen met zichzelf en hun innerlijk Zonnekind. Een cursus voor mensen die zich vrij willen maken van oude patronen en ongekende paden willen lopen, vrij van beperkingen en angst. Hiervoor moet je eerst zicht krijgen op wat jou belemmerd om vanuit je ware kern te leven. Vaak laten we ons uit onze kracht halen door onze omgeving. We kunnen soms heel fel reageren of slaan compleet dicht. We passen ons teveel aan, zijn verhard of zitten in onze verdediging. Voelen soms niet meer onze eigen behoeften en zijn het contact met onszelf kwijt. Zo zijn er talloze voorbeelden van vastzittende patronen, vaak ontstaan in onze kindertijd.

Door samen te delen in een groep, oefeningen te doen, kun je weer contact maken met wie jij van binnen bent. Je krijgt steeds meer zicht op wat jou ervan weerhoudt om vrij en gelukkig te zijn. Hierdoor ga je simpelweg meer van jezelf houden.

Je gekwetste kind wordt getransformeerd naar zijn oorspronkelijke zijn, een Zonnekind.

Liefde voor jezelf heelt alles. Eerst leren houden van jezelf en vervolgens trilt iedereen om jou heen met je mee. Dit geeft jezelf de ruimte om diepere lagen van sensitiviteit toe te laten en nieuwe kwaliteiten in jezelf te openen. Je leert dus jezelf en de kinderen om je heen beter begrijpen.

Ook voor mensen die met kinderen (willen gaan) werken is deze cursus zeer geschikt.

Kinderen voelen of je ze kunt zien in wie ze zijn. Dit geldt zowel in gevoelsmatige als energetische zin. Met kinderen werken gaat over plezier. Tijdens deze cursus is het belangrijk om op basis van creativiteit en speelsheid weer in contact te komen met je eigen innerlijk kind.

Dus enerzijds een intensieve cursus omdat je je eigen kindstukken tegenkomt, erkent en heelt. Anderzijds een bevrijdende cursus omdat je de kwaliteiten van jouw innerlijk kind weer kunt voelen!

Creativiteit komt tijdens deze cursus zeker aan bod. Een tekening maken in verbinding met je kindertijd maakt dat je je weer kunt gaan verbinden met delen van jezelf in wie jij bent. Klank is een manier van communicatie deze ons helpt in verbinding te komen met onszelf en met elkaar. Het is een manier om te ervaren hoe het is om op vele lagen gehoord te worden.

Data: op aanvraag

Tijd:             10.00-17.00 uur
Investering: €480 - vegetarische lunch en reader inbegrepen. (Gespreid betalen is in overleg mogelijk.)
Locatie:        Isabellagriend 1 Herten
Aanmelden: info@bewustcaroline.nl of bel 06-54690020