Workshops
Oorspronkelijke Zelf
Meditatiecursus
Verandering
Cursus in Liefde
Meditatie en Bewustwording
Intu´tief tekenen
Mediteren en koken
VROUWenKRACHT
Klank en kleur
Innerlijk Zonnekind
samengaan ♀♂ energie

Spirituele reis

Consulten
Therapeutisch gesprek
Energetisch
Testen biosensor
Emotionele lagentest
Healing Arts Therapie
Readen en Healen
Bewust zijn
Bach-bloesemessences

De Praktijk

Voor wie?

Kinderen

Over Caroline

Links

Contact
Kinderen

Kinderen hebben de behoefte om te spelen en zichzelf te kunnen en mogen zijn.
De omgeving is op vandaag is vaak prestatiegericht en legt de nadruk op het intellect.
Een kind heeft de behoefte om aangeraakt te worden in zijn hart en de wereld spelenderwijs te ontdekken vanuit zijn gevoel, voordat hij kan leren met zijn hoofd.

Is het kind goed geaard omdat hij de kans heeft gekregen om vanuit zijn gevoel de wereld te ontdekken, dan kan hij vanuit een veilig gevoel leren zonder het contact met zijn hart te verliezen. Is het kind niet goed geaard, dan ontwikkelt het probleemgedrag, omdat het kind gehoord en gezien wil worden in wie het is en omdat het wil voelen wie het is.

Een kind daagt je uit om te spreken en te leven vanuit je hart en vanuit je waarheid. Doe je dit niet dan zal het kind (onbewust) overgaan tot een spiegelreactie. Ben jij boos of gefrustreerd over een situatie dan merk je aan je kind dat deze jou gaat spiegelen en precies datgene wat jij probeert te verbergen juist laat zien. Heb jij een onderdrukte boosheid dan laat je kind dit weer zien door zijn gedrag. Als je hiervoor openstaat kan er zoveel moois gebeuren.

De rol van mij hierin als therapeut is om ze te helpen in hun gronding waardoor dat ze zichzelf voelen en kunnen gaan vertellen wat ze nodig hebben. Een kind dat niet gegrond is raakt het contact met zichzelf kwijt en gaat uit zijn lijf. Hierdoor is het voor hen moeilijk om zichzelf te kunnen zijn en hierdoor weerbaar te zijn. Ik begeleid het kind in bewustwording van zijn lichaam en energie en hoe hij deze kan beschermen en begrenzen.

AANWEZIG ZIJN IS WEERBAAR ZIJN!

Ik ondersteun de behandeling met Liquid Light frequenties. De energie in deze flesjes ondersteunen het kind om bij zichzelf te blijven en hun overgevoeligheid voor de buitenwereld te verminderen.