Praktijk

Over Caroline

Workshops
Connect met je instinct
Sensuele snake energy
Opnieuw geboren worden
Je verborgen kind
Kundalini, source energy

Meditatiecursus

Sessies

Contact
Kundalini and source energy
Wil jij voelen hoeveel levenskracht, vreugde, vuur en passie in je zit en je gaan verbinden met je pure bron energie. Dan is deze workshop voor jou!

Sinds verschillende jaren geef ik workshops met het hart als centrum van een ongelofelijk liefdesveld waarin we onszelf kunnen helen. Het lichtwezen dat we van binnen zijn steeds meer bestaansrecht geven op deze aardbol. Je mulitidimensionaliteit erkennen en de vele kwaliteiten die jij hierin hebt. De laatste tijd heb ik veel curssussen gevolgd waarin het opwekken van mijn eigen levensenergie centraal stond. De kundalini energie.

Mijn ervaring is dan ook dat ik mezelf en mijn kwaliteiten nog meer kan belichamen en het leven mij vooral meer vreugde en energie geeft.

Tijdens deze workshop gaan we werken met het opwekken van je levensenergie.

Je kunt je voorstellen dat deze energie als een opgerolde slang onderaan je ruggenwervel ligt te wachten tot jij hem ontwaakt en langs je ruggenwervel omhoog laat gaan. Dit is een grote kracht die dan vrijkomt en ervoor zorgt dat je los komt van vastzittende patronen, angsten en trauma's. Als een verstopte rioolbuis waarin de hoge druk spuit doorheen gaat. De stroming door je lichaam maakt blokkades vrij in je chakra's.

Onze levensenergie zorgt ervoor dat de rol die je bewust of onbewust nog speelt, verdwijnt en je echte zelf tevoorschijn komt. Het is een zeer krachtige bron energie die in staat is je te bevrijden van oude overtuigingen. Je krijgt de sleutel aangereikt om de deur van je eigen kooi te openen.

De energie waarmee we gaan werken is zoals het vuur van moeder aarde. Zoals een vulkaan die de weg vrij maakt en de lava vrij uit laat stromen. Deze energie is geconnect met de vrouwelijke sensuele energie die in ieder leeft. Het maakt niet uit of je man of vrouw bent.

De goddelijke energie stroomt vanuit onze kruin naar beneden. Deze universele mannelijke energie zorgt ervoor dat we gecentreerd blijven en een veilig veld neerzetten voor de vrouwelijke energie. Zo verbinden we de aarde energie met het universum. De balans in jezelf gaan herstellen tussen het mannelijke en vrouwelijke deel. Tussen geven en ontvangen.

Tijdens deze zesdaagseworkshop werken we via opstellingen, laten we ons aanraken zowel energetisch als fysiek, gaan we dansen, muziek maken, mediteren en vooral veel plezier maken!

Voor wie?

  • Als je de verbinding met jezelf en/of je eigen partner op een diepere laag wilt gaan voelen. Je innerlijke vrouw en man welkom gaat heten zodat beide energieën kunnen gaan dansen in je lichaam en elkaar gaan bekrachtigen.
  • Door jezelf te gaan belichamen kun je net als een slang je oude huid loslaten en je ware zelf tevoorschijn laten komen.
  • De balans tussen het vrouwelijke en mannelijke in jezelf gaan herstellen, geven en ontvangen.
  • Je sensuele energie laten stromen en voelen hoeveel levenskracht er in je stroomt.
  • Diepere gronding en leven in het hier en nu.
  • Krachtige verbinding met je lichaam en de aarde.
  • Bevrijden van oude overtuigingen en blokkades in je systeem.
  • Bewustzijnsverruiming op alle lagen.
Ervaring deelnemer Lineke:

Ik heb deelgenomen aan de zesdaagse Kundalini cursus van Caroline. Het was een hele mooie cursus waar zo veel inzat dat ik eigenlijk niet zo goed weet waar ik moet beginnen! Tijdens de cursus hebben we contact gemaakt met de Kundalini energie, een pure vorm van levensenergie. Het was heel bijzonder om dat bewust te doen en om te voelen hoe het je terugbrengt naar de kern van wie je bent en je laat voelen waarom je hier (op aarde) ook alweer bent. We hebben veel geoefend met deze energie in groepsverband, individueel en in duo’s. Deze cursus deed ik samen met mijn vriend en het heeft veel diepgang in onze relatie gebracht. We hebben elkaar leren zien en ervaren vanuit onze kern en vanuit onze kern contact gemaakt met elkaar. Dat was zo bijzonder en liefdevol dat het niet in woorden te omschrijven valt. Veel oefeningen hebben we thuis nog een herhaalt en doen we nog steeds regelmatig, zeker op momenten dat we de connectie even kwijt zijn. We hebben geleerd over consent, je grenzen aangeven en aangeven wat je prettig vindt. Er kwam tijdens de cursus van alles langs, het dierlijk instinct, de snake energie en de shakti en shiva energie. Ook hebben we contact gemaakt met andere dimensies en dat samen mogen ervaren. Ik heb veel nieuwe dingen ervaren en het was heel fijn om dat te doen met zo’n leuke groep waarin ik me heel veilig voelde. Het was een heel liefdevol veld en iedereen mocht helemaal zijn wie hij is zonder dat daarover geoordeeld werd. Het voelde als thuiskomen!


Data                    Deze cursus is vol.

Zaterdag: 23 mei
Zaterdag: 6 juni
Zondag: 20 september
Zaterdag: 17 oktober
Zaterdag: 7 november
Zaterdag: 23 januari

Tijd: 10.00-17.00

Kosten: €540 (€90 per dag) mogelijk om per dag te betalen.
Lunch inbegrepen.
Locatie: Isabellagriend 1 6049 MC Herten