Praktijk

Over Caroline

Workshops
Connect met je instinct
Sensuele snake energy
Opnieuw geboren worden
Je verborgen kind
Kundalini, source energy

Meditatiecursus

Sessies

Contact
Kundalini and source energy
Wil jij voelen hoeveel levenskracht, vreugde, vuur en passie in je zit en je gaan verbinden met je pure bron energie. Dan is deze workshop voor jou!

Sinds verschillende jaren geef ik workshops met het hart als centrum van een ongelofelijk liefdesveld waarin we onszelf kunnen helen. Het lichtwezen dat we van binnen zijn steeds meer bestaansrecht geven op deze aardbol. Je mulitidimensionaliteit erkennen en de vele kwaliteiten die jij hierin hebt. De laatste tijd heb ik veel curssussen gevolgd waarin het opwekken van mijn eigen levensenergie centraal stond. De kundalini energie.

Mijn ervaring is dan ook dat ik mezelf en mijn kwaliteiten nog meer kan belichamen en het leven mij vooral meer vreugde en energie geeft.

Tijdens deze workshop gaan we werken met het opwekken van je levensenergie.

Je kunt je voorstellen dat deze energie als een opgerolde slang onderaan je ruggenwervel ligt te wachten tot jij hem ontwaakt en langs je ruggenwervel omhoog laat gaan. Dit is een grote kracht die dan vrijkomt en ervoor zorgt dat je los komt van vastzittende patronen, angsten en trauma's. Als een verstopte rioolbuis waarin de hoge druk spuit doorheen gaat. De stroming door je lichaam maakt blokkades vrij in je chakra's.

Onze levensenergie zorgt ervoor dat de rol die je bewust of onbewust nog speelt, verdwijnt en je echte zelf tevoorschijn komt. Het is een zeer krachtige bron energie die in staat is je te bevrijden van oude overtuigingen. Je krijgt de sleutel aangereikt om de deur van je eigen kooi te openen.

De energie waarmee we gaan werken is zoals het vuur van moeder aarde. Zoals een vulkaan die de weg vrij maakt en de lava vrij uit laat stromen. Deze energie is geconnect met de vrouwelijke sensuele energie die in ieder leeft. Het maakt niet uit of je man of vrouw bent.

De goddelijke energie stroomt vanuit onze kruin naar beneden. Deze universele mannelijke energie zorgt ervoor dat we gecentreerd blijven en een veilig veld neerzetten voor de vrouwelijke energie. Zo verbinden we de aarde energie met het universum. De balans in jezelf gaan herstellen tussen het mannelijke en vrouwelijke deel. Tussen geven en ontvangen.

Tijdens deze zesdaagseworkshop werken we via opstellingen, laten we ons aanraken zowel energetisch als fysiek, gaan we dansen, muziek maken, mediteren en vooral veel plezier maken!

Voor wie?

  • Als je de verbinding met jezelf en/of je eigen partner op een diepere laag wilt gaan voelen. Je innerlijke vrouw en man welkom gaat heten zodat beide energieën kunnen gaan dansen in je lichaam en elkaar gaan bekrachtigen.
  • Door jezelf te gaan belichamen kun je net als een slang je oude huid loslaten en je ware zelf tevoorschijn laten komen.
  • De balans tussen het vrouwelijke en mannelijke in jezelf gaan herstellen, geven en ontvangen.
  • Je sensuele energie laten stromen en voelen hoeveel levenskracht er in je stroomt.
  • Diepere gronding en leven in het hier en nu.
  • Krachtige verbinding met je lichaam en de aarde.
  • Bevrijden van oude overtuigingen en blokkades in je systeem.
  • Bewustzijnsverruiming op alle lagen.

Data                    Deze cursus is vol.

Zaterdag: 23 mei
Zaterdag: 6 juni
Zondag: 20 september
Zaterdag: 17 oktober
Zaterdag: 7 november
Zondag: 13 december

Tijd: 10.00-17.00

Kosten: €540 (€90 per dag) mogelijk om per dag te betalen.
Lunch inbegrepen.
Locatie: Isabellagriend 1 6049 MC Herten