Workshops
Oorspronkelijke Zelf
Meditatiecursus
Verandering
Cursus in Liefde
Meditatie en Bewustwording
Intu´tief tekenen
Mediteren en koken
VROUWenKRACHT
Klank en kleur
Innerlijk Zonnekind
samengaan ♀♂ energie

Spirituele reis

Consulten
Therapeutisch gesprek
Energetisch
Testen biosensor
Emotionele lagentest
Healing Arts Therapie
Readen en Healen
Bewust zijn
Bach-bloesemessences

De Praktijk

Voor wie?

Kinderen

Over Caroline

Links

Contact
Mediteren en koken zonder geraffineerde suikers
door Machteld en Caroline

Mediteren en koken zonder geraffineerde suikers door Machteld en Caroline. Tijdens deze workshop gaan we ons verbinden met onszelf door meditatie. Daarna gaan we aan de slag in de keuken, waar Machteld ons gaat leren om lekkere gerechten te maken zonder geraffineerde suikers.

Datum: Op aanvraag.
Tijd : 19.00 tot 22.00
Kosten: €35,-

Machteld
Toen ik 20 jaar was kreeg ik anorexia. Ik wist niet eens wat anorexia was, het voelde als iets wat me overkwam. Er op terugkijkend kon ik bij mijn ouders niet de veiligheid voelen die ik nodig had. Mij ouders konden mij niet zien en ontvangen in wie ik werkelijk was. Mijn anorexia werd mijn schijnveiligheid en ik sloot me steeds meer af voor deze wereld. Toen onze dochter allergisch bleek te zijn voor suikers, er druk van werd en haar voeling met zichzelf erdoor verloor, is mijn liefde voor koken zonder suikers begonnen.

Ik merk dat door het eten van suikers ik de verbinding met mezelf kwijt raak en me hierdoor slecht ga voelen. Door mezelf steeds beter te leren kennen, te voelen wat mijn werkelijke behoeften zijn en niet wat de buitenwereld van mij wil voel ik me beter.
Door het volgen van de Healing Arts workshops bij Caroline krijg ik steeds meer voeling met mijn lijf en wie ik ben. Hoewel het nog steeds een uitdaging voor me is. Door samen een workshop te gaan geven met Caroline laat ik me steeds meer zien. En eten zonder geraffineerde suikers is zo lekker!

Caroline
Mijn hooggevoeligheid maakte het voor mij moeilijk om onderscheid te maken welke energie van mij was en welke van de ander. De energie van mijn omgeving kwam in mijn systeem en ik had hier veel last van. Ik voelde me hierdoor vaak moe en leeg.
Door het volgen van vele cursussen op spiritueel vlak, waaronder de healing arts kreeg ik steeds meer voeling met mezelf en de liefde in mezelf. Steeds meer in mijn eigen energieveld, daar laten wat bij de ander thuis hoort. Heerlijk, een echte bevrijding kun je wel zeggen.

In mijn praktijk begeleid ik mensen vanuit mijn hart in hun zoektocht naar bewustwording en de liefde voor zichzelf. Hierbij stimuleer ik het zelfgenezend vermogen. Machteld heb ik leren kennen via mijn praktijk en de Healing Arts workshops die ze bij mij volgde. De workshop die we samen gaan geven voelt voor mij als een bundeling van onze krachten.