Workshops
Oorspronkelijke Zelf
Ontdek je verborgen Kracht
Meditatiecursus
Verandering
Cursus in Liefde
Meditatie en Bewustwording
Intuïtief tekenen
Mediteren en koken
VROUWenKRACHT
Klank en kleur
Innerlijk Zonnekind
samengaan ♀♂ energie

Spirituele reis

Consulten
Therapeutisch gesprek
Energetisch
Testen biosensor
Emotionele lagentest
Healing Arts Therapie
Readen en Healen
Bewust zijn
Bach-bloesemessences

De Praktijk

Voor wie?

Kinderen

Over Caroline

Links

Contact
Ontdek je verborgen Kracht en laat je vrouwelijke en mannelijke energie samensmelten.
We leven in een wereld waar presteren en aardig gevonden te worden erg belangrijk is gemaakt. We hebben allemaal veel kracht in ons. De meeste geven hun kracht weg door zich te richten op de buitenwereld. We hebben geleerd om vanuit ons hoofd te functioneren, denk aan scholing en opvoeding. In onze maatschappij is er niet of nauwelijks aandacht voor je gevoel, intuïtie en levensenergie. Oude en beperkende conditioneringen en trauma's uit verleden, maken dat wij niet of nauwelijks onze levensenergie kunnen voelen, laat staan te laten stromen. We vinden het heel normaal om te leven met een gesloten hart en hierdoor zijn we niet meer in staat om onvoorwaardelijke liefde te voelen.

Ook beseffen we hoeveel werk er nodig is om ons vrij te maken van deze beperkende conditioneringen en deze te transformeren. We beginnen te begrijpen dat alleen het aangaan van positieve ervaringen niet voldoende is om hiermee onze energie hoog te houden. We zullen ook contact mogen maken met onze persoonlijke schaduwkanten en onopgeloste thema's uit het verleden zodat we datgene wat onderdrukt is vrij kunnen maken.

Steeds meer mensen zijn nu bezig om hun lichtdelen te belichamen. Ons lichaam is een weerspiegeling van het gehele universum. Ons lichaam is een levende bibliotheek, een verzameling van DNA van verschillende werelden en dimensies. Vaak zitten er in ons lichaam slapende delen waar de meeste van ons geen toegang tot hebben.

Het ontwaken van je eigen primaire, intuitieve en creatieve kracht is het doel van deze cursus. Dit leidt tot de start van je eigen unieke levenspad. Het gaan van je innerlijke weg is geheel anders dan je aan te passen aan je huidige en bestaande pad.

Je wordt uitgenodigd om innerlijke vrijheid, vrede en heelheid te vinden. Het is een unieke cursus voor vrouwen en mannen die klaar zijn om vanuit kwetsbaarheid, eerlijkheid en puurheid vol in het leven te gaan staan. Het brengt verantwoordelijkheid met zich mee om wakker te zijn in een slapende wereld en om volledig vanuit je hart te leven. Voor vrouwen betekent dit dat ze meer aanwezig mogen zijn in hun bekken waardoor ze zich veiliger voelen in zichzelf en zich minder afhankelijk gaan opstellen. Voor mannen betekent dit dat ze hun hart eren waardoor ze in staat zijn om hun innerlijke wijsheid in volledige aanwezigheid kunnen gebruiken.

Door onze innerlijk vrouwelijke en mannelijke krachten te laten samensmelten nemen we actie vanuit bewustzijn en maken we contact met de stilte in onszelf, vanuit vrede en wijsheid.

Doel van deze zesdaagse cursus:

 • Opening nieuw potentieel;
 • Loslaten van oude blokkades opgeslagen in het lichaam;
 • Omzetten van je schaduwkanten naar vreugde en kracht;
 • Ontdekken van verborgen delen in jezelf;
 • Betere gronding in je dagelijkse leven;
 • Contact met je innerlijke man en vrouw;
 • Ontwikkelen Zelfliefde.

Deze zesdaagse cursus wordt gegeven door Caroline en Jack Cox op:

 • Zaterdag 14 september,
 • zaterdag 12 oktober
 • zaterdag 2 november,
 • zaterdag 23 november,
 • zaterdag 21 december,
 • zaterdag 25 januari.

Tijdstip: 10.00 tot 16.30 uur.

Kosten: € 540,- (€90,- per dag). Gespreid betalen is mogelijk.
Lunch is inbegrepen.
Locatie: Isabellagriend 1, 6049 MC Herten

Aanmelden op: info@bewustcaroline.nl
Tel: 06-54690020