Workshops
Oorspronkelijke Zelf
Meditatiecursus
Verandering
Cursus in Liefde
Meditatie en Bewustwording
Intu´tief tekenen
Mediteren en koken
VROUWenKRACHT
Klank en kleur
Innerlijk Zonnekind
samengaan ♀♂ energie

Spirituele reis

Consulten
Therapeutisch gesprek
Energetisch
Testen biosensor
Emotionele lagentest
Healing Arts Therapie
Readen en Healen
Bewust zijn
Bach-bloesemessences

De Praktijk

Voor wie?

Kinderen

Over Caroline

Links

Contact
In verbinding met je oorspronkelijke Zelf
Net terug van mijn reis uit het prachtige Mount Shasta in Californië.
Mount Shasta is een vulkaan in een gebied met een heel hoog bewustzijn. De plekken rondom deze berg voelen zo puur en magisch!

Een reis naar het binnenste van de aarde en het binnenste in mezelf.
Het voelen van de prachtige energieën op deze plekken, de opgestegen meesters, de bewoners van de holle aarde, Telos de lichtstad met de oorspronkelijke bewoners uit Lemurië. De prachtige natuur waar de natives komen mediteren en deze plekken nog steeds koesteren en beschouwen als hun heiligdom.

Panther Meadows is een van de meest mooie ervaringen die ik heb gevoeld. Een magische plek met kristallijnen bronnen, waar de energie voelt als heilig en mij bracht naar mijn oorspronkelijke Zijn. Dit gaf mij niet alleen een gevoel van thuiskomen maar ook van de oneindige mogelijkheden die ik als mens, als lichtwezen tot mijn beschikking heb!

Het universum en moeder aarde zijn er om ons te ondersteunen en ons te herinneren hoe groots we zijn!
Alles zit in ons, creatie, vreugde en vrijheid. De tijd is gekomen om volledig te kiezen voor wie we zijn. We zijn zoveel meer dan we denken wie we zijn. We zijn multidimensionaal en hebben oneindig veel mogelijkheden als we er maar naar luisteren en contact mee maken. Niet langer meer kiezen voor angst maar kiezen voor je eigen weg, vanuit je ware kern. De keuzes gaan maken die van binnenuit komen en loskomen van situaties en relaties die je vaak allang niet meer dienen. De tijd is gekomen om te gaan staan.

Inhoud Cursus
De cursus In Verbinding met je oorspronkelijke Zelf gaat over het voelen en herstellen van het contact met jezelf. Het ervaren van je volledigheid, je mens zijn, je multidimensionaliteit, je sterren-en galactische afkomst.

De eerste dagen van de cursus kunnen onverwerkte gebeurtenissen naar bovenkomen die jou nog belemmeren om vanuit je ziel te leven en je pure weg te lopen.

Door in verbinding te komen met je multidimensionaliteit, sterren- en galactische afkomst kun je gaan ervaren hoe krachtig je bent. Een multidimensionaal wezen met oneindig veel mogelijkheden. Vanuit onvoorwaardelijke liefde en licht, jezelf helen.
In deze nieuwe werkelijkheid ga je jezelf voelen vanuit een diepe laag, waardoor dat je er echt kunt zijn voor jezelf. Geen slachtoffer meer, maar vanuit een diep innerlijk weten kies je voor aardse ervaringen om van te leren. Je zelfgenezend vermogen word aangesproken en je gaat volledig de verantwoordelijkheid nemen voor wie jij bent.

- Je leert een nieuwe manier van aarden vanuit deze hogere trilling.
- Je Zelfgenezend vermogen word aangesproken.
- Hogere delen (lichtcoderingen) van wie we oorspronkelijk zijn, downloaden in ons fysieke lichaam.
- We gaan werken met klank, creativiteit en meditatie.
- Werken met opstellingen.

De dagen erna gaan we ons verder verbinden met onze hogere dimensies, lichtdelen en deze downloaden in ons fysieke lijf, waardoor dat we ons meesterschap kunnen gaan ervaren op aarde.

Deze cursus bestaat uit zes zaterdagen.
Zaterdag 8 December
Zaterdag 12 januari
Zaterdag 2 februari
Zaterdag 16 maart
Zaterdag 6 april
Zaterdag 11 mei

Tijdstip: 10.00 tot 16.30
Kosten: € 510.- ( €85 per dag) Gespeid betalen is mogelijk.
Lunch is inbegrepen.
Locatie: Isabellagriend 1 Herten
Aanmelden op: info@bewustcaroline.nl
Tel 06-54690020