Praktijk

Over Caroline

Workshops
Connect met je instinct
Sensuele snake energy
Opnieuw geboren worden
Je verborgen kind
Kundalini, source energy

Meditatiecursus

Sessies

Contact
Over Caroline Cox

Toen ik in 2008 aan de opleiding voor energetisch therapeut begon ging er een wereld voor mij open. Een wereld die mij bekend voorkwam maar waarvoor ik me lange tijd had afgesloten. Het contact met mezelf kwam langzaam terug en mijn heldervoelende vermogens werden wakker. Mijn hooggevoeligheid heb ik omgezet van overleving naar innerlijke kracht.

Een paar jaar later op een spirituele reis naar Egypte kwam ik in mijn godinnenkracht. In de woestijn kwam het gevoel van mijn universele lagen naar boven. De sterrenhemel en het aardebewustzijn, wat een krachten. Het begin van vele mooie spirituele reizen.

In 2010 ben ik begonnen met de Healingarts opleidingen van Joanne van Wijgerden waarin ik verder mijn multidimensionale delen heb kunnen omarmen en me steeds gelukkiger voel op deze aarde. Na de opleiding tot Healingarts docent heb ik hierover veel cursussen gegeven. Het geven van workshops is echt een passie van mij. Ik begeleid mensen in het herkennen van verschillende bewustzijnslagen in zichzelf en werk vanuit co-creatie. Door in een groep samen te zijn kun je de connectie maken met je gevoel, intuïtie, het volgen van je impuls en het in contact komen met andere Zelven. Alles draait hierbij om lichaamsbewustzijn. Het doorvoelen wat er in je lichaam gebeurt is de sleutel naar bevrijding van alles wat je niet langer meer dient.

Mede door de opleiding kindercoaching heb ik een sterke verbinding met mijn eigen innerlijk-sterrenkind hersteld. Het is een kwaliteit van mij om het kind deel ieder uit te nodigen om zich te laten zien. Door het veilig veld wat ik neer zet kan ik vanuit liefde met jou liefdesveld gaan connecten en je leren hoe jij je de leegte gaan vullen die ontstaan is vanuit je kindertijd. Ook hier geef ik workshops in..

De laatste twee jaar ben ik me gaan verdiepen in de tantrische tempel art. De sensuele vrouw in mij is ontwaakt.
Dit heeft me verder geopend in mijn basis en veel delen naar boven gebracht van vorige levens maar ook bedekte ondergrondse delen. Juist door de bedekte delen in mezelf vrijheid te gaan geven, en ze te brengen naar mijn hart is er veel kracht in mij vrijgekomen. Ook deze ervaring ga ik weer toepassen in mijn workshops.
Door met steeds meer lagen van mezelf in contact te zijn, zowel de lichte als de onderdrukte delen kan ik me steeds meer transformeren naar mijn volledigheid.