Workshops
Oorspronkelijke Zelf
Meditatiecursus
Verandering
Cursus in Liefde
Meditatie en Bewustwording
Intu´tief tekenen
Mediteren en koken
VROUWenKRACHT
Klank en kleur
Innerlijk Zonnekind
samengaan ♀♂ energie

Spirituele reis

Consulten
Therapeutisch gesprek
Energetisch
Testen biosensor
Emotionele lagentest
Healing Arts Therapie
Readen en Healen
Bewust zijn
Bach-bloesemessences

De Praktijk

Voor wie?

Kinderen

Over Caroline

Links

Contact
Over Caroline Cox

Gedurende mijn hele leven heb ik het gevoel gehad dat er meer is tussen hemel en aarde.

Mijn hooggevoeligheid maakte het voor mij vaak moeilijk om onderscheid te kunnen maken tussen mijn eigen gevoelens en de gevoelens van anderen. Hierdoor droeg ik vaak letterlijk de last van anderen op mijn schouders. In mijn zoektocht naar mezelf werd ik door het volgen van cursussen en workshops op spiritueel gebied steeds meer bewust van mijn vastgeroeste patronen en pijnplekken. Door deze te erkennen kon ik ze loslaten waardoor dat er ruimte ontstond om mijn leven te gaan leiden vanuit mijn innerlijke kracht met meer liefde, geluk en passie voor het leven.

In 2008 ben ik met de 4jarige HBO opleiding begonnen voor lichtwerker, energetisch therapeut. Dit is een door de V.B.A.G. erkende opleiding. Deze heb ik met goed succes afgerond. Ik begeleid mensen vanuit mijn hart naar hun zoektocht naar bewustwording met liefde voor het Zelf.

GOED VOELEN DOET JE GOED VOELEN.
WIL JE JE BETER VOELEN MOET JE BETER VOELEN.Healing Arts workshop
Verder heb ik de opleiding voor Healing Arts docent afgerond. Ik geef nu ook workshops waarbij ik deze methode doorgeef. De Healing Arts gaat over voelen wie je in essentie bent en worden wie je wilt zijn. Door oefeningen kun je je licht laten schijnen op blokkades en wat jou ervan afhoud om in je kracht te komen. Dit doen we door  co-creatie op volledige basis van gelijkwaardigheid.