Praktijk

Over Caroline

Workshops
Connect met je instinct
Sensuele snake energy
Opnieuw geboren worden
Je verborgen kind
Kundalini, source energy

Meditatiecursus

Sessies

Contact
Sensuele snake energy

Deze cursus speciaal voor vrouwen laat je levensenergie, sexualiteit sensualiteit weer stromen. Je wordt uitgenodigd om weer in je basis te komen. Contact te gaan maken met je vuur, je speelsheid en je slangenenergie.De godiinenenergie weer te laten stromen.

Veel vrouwen in deze tijd kunnen een prachtige connectie maken met het hart maar hebben moeite om zich open te stellen vanuit hun basis hun Yoni. Bij mannen is dit vaak presies andersom. Geen wonder dat we elkaar soms moelijk kunnen vinden.

Tijdens deze cursus gaan we dus contact maken met onze sensuele levens energie en hartsenergie. Vanuit heiligheid ga je je lichaam weer voeden en het contact met je kundalinikracht weer wakker maken in jezelf. De aardse en hemelse krachten met elkaar gaan verbinden.

Via oefeningen gaan we de slangenenergie weer laten stromen en kan er vreugde speelsheid en levenskracht ontstaan.De slangenenergie is een vrouwelijke sensuele energie die zowel bij mannen als vrouwen zuiverend en bevrijdend werkt. Het is de energie van de tempelvrouwen deze het lichaam vrijmaakt van blokkades en traumas.

Via dans en geluid meditatie en aanraking gaan we elkaar uitnodigen om de god godin in onszelf weer te laten stromen.

Deze cursus zal gegeven worden op vrijdag 30 oktober

Tijdstip: 10.00-17.00

Locatie: Isabellagriend 1 Herten

Kosten: 90,-

Lunch inbegrepen

Aanmelden op info@bewustcaroline.nl