Workshops
Oorspronkelijke Zelf
Meditatiecursus
Verandering
Cursus in Liefde
Meditatie en Bewustwording
Intu´tief tekenen
Mediteren en koken
VROUWenKRACHT
Klank en kleur
Innerlijk Zonnekind
samengaan ♀♂ energie

Spirituele reis

Consulten
Therapeutisch gesprek
Energetisch
Testen biosensor
Emotionele lagentest
Healing Arts Therapie
Readen en Healen
Bewust zijn
Bach-bloesemessences

De Praktijk

Voor wie?

Kinderen

Over Caroline

Links

Contact
Het leven vergt tegenwoordig veel van ons en de stress die hiermee gepaard gaat kan ons lichaam behoorlijk parten spelen. Los daarvan is het natuurlijk heerlijk en heel ontspannend om u zo nu en dan eens lekker los te laten masseren!
http://www.deluisterendehanden.nl/

Wij zien de mens als een fysiek, mentaal,emotioneel en spiritueel Lichtwezen. Wanneer op een of meerdere van deze gebieden onbalans optreedt, kan zich dit uiten in onbehagen, ziekte of problemen. De mens die zich afscheidt van zichzelf kan zich niet vanuit zijn IK BEN ľ kracht manifesteren. Onze benadering van deze problematiek is vanuit mededogen, herkenning, begrip en de overtuiging dat ieder mens zelf mede verantwoordelijk is voor zijn helingsproces.
http://edda-centrum.nl

Avalon is een winkel in de binnenstad van roermond. Je kunt hier terecht voor producten voor lichaam en geest. Op de bovenverdieping worden diverse leuke workshops aangeboden.
http://www.avalonroermond.nl

U kunt Postul-Art inschakelen voor de creatie van alle denkbare communicatie-uitingen. Brochures, advertenties, websites en belettering zijn slechts enkele voorbeelden. Wij verzorgen indien gewenst het gehele traject: van advies, concept, tekst en vormgeving tot productie. Maar een onderdeel kan natuurlijk ook.
http://www.postul-art.nl