Praktijk

Over Caroline

Workshops
Connect met je instinct
Sensuele snake energy
Opnieuw geboren worden
Je verborgen kind
Kundalini, source energy

Meditatiecursus

Sessies

Contact
Opnieuw geboren worden

Voordat we besluiten om als lichtwezen een menselijke ervaring aan te te gaan, kiezen we de perfecte omgeving uit waarin we onze lessen kunnen leren. De keuze van onze ouders, familie, het land waarin we geboren zijn, zijn allemaal keuzes die jij hebt gemaakt. Vaak een uitdagende keuze die soms moeilijk te begrijpen is en weerstand op kan roepen.

Voordat je besluit om naar de aarde te komen ben je volledig in contact met je ziel en begeleiders. Je maakt als het ware een plan van je werkelijke bestemming op aarde. Je bent hier om te leren en jezelf de ervaring te geven om te kunnen transformeren en weer contact te maken met je bronenergie. In deze energie liggen alle levenslessen opgeslagen.

In de baarmoeder kun je nog heen en weer reizen en is het contact met je bronenergie vaak sterk. Hoe meer je groeit in de baarmoeder, hoe fysieker je wordt, hoe meer je de ups en downs van het menselijk bestaan kunt gaan voelen. De gevoelens van je moeder en het contact met je omgeving is steeds meer voelbaar. Hiervan kun je schrikken waardoor je kunt besluiten niet helemaal maar deels te incarneren. De overgang van eenheidbewustzijn naar de illusie van dualiteit hier op aarde kan groot zijn.

Het verschil in liefdestrilling waar je vandaan komt kan zo groot aanvoelen waardoor je eigen trilling gaat aanpassen en verlagen aan je omgeving. Langzaam raak je het contact met je bronkwaliteiten kwijt. Je sluit je af voor je innerlijke wereld en gaat je richten op de buitenwereld. Je vergeet helemaal of ten dele wat je bestemming is hier op aarde en om jezelf te belichamen en je plek op aarde in te nemen.

Ook de manier waarop je geboren wordt verteld veel over ons. Ik werd geboren met de navelstreng twee keer rondom mijn nek en heb vaak het gevoel gehad hier niet thuis te willen zijn. Het heeft lang geduurd voordat ik ervoor koos om fysiek op aarde te zijn en mezelf hier steeds meer bestaansrecht ging geven. Ik ben zo blij dat ik dit nu kan zeggen.

Tijdens deze tweedaagse cursus gaan we via een tijdlijn, contact maken met de periode voordat je besloot om naar de aarde te komen, jouw ervaring in de baarmoeder en de bevalling om hier een diepe heling op aan te brengen.

Je gaat jezelf welkom heten met ondersteuning van het groepsveld. Gedurende dit hele proces kun je jezelf de kans geven om opnieuw geboren te worden in onvoorwaardelijke liefde, in contact te komen met je bronenergie en je begeleiders. Zo kun je ervoor kiezen om fysiek te gaan worden op deze aarde, afgestemd op jouw kwaliteiten en deze gaan neerzetten. Je hoeft niet langer meer uit te reiken naar de buitenwereld, alles zit in jezelf.

Voor mensen die:

Fysiek op aarde willen zijn.
Contact met bronenergie.
Aanwezig willen zijn.
Kwaliteiten neerzetten op aarde.
Hun oorspronkelijke trilling liefdesfrequentie zich weer willen toeeigenen.
Je sterrenafkomst willen herinneren
Contact met begeleiders, lichtdelen.
Opnieuw geboren willen worden vanuit een onvoorwaardelijk liefdesveld.

 

Deze tweedaagse cursus is op aanvraag.

Tijdstip: 10.00 -17.00
Kosten: € 160,- incl lunch.
Aanmelden via: info@ bewustcaroline.nl www.bewustcaroline.nl
Tel: 06-54690020
Locatie: Isabellagriend 1 6049 MC Herten