Workshops
Oorspronkelijke Zelf
Meditatiecursus
Verandering
Cursus in Liefde
Meditatie en Bewustwording
Intu´tief tekenen
Mediteren en koken
VROUWenKRACHT
Klank en kleur
Innerlijk Zonnekind
samengaan ♀♂ energie

Spirituele reis

Consulten
Therapeutisch gesprek
Energetisch
Testen biosensor
Emotionele lagentest
Healing Arts Therapie
Readen en Healen
Bewust zijn
Bach-bloesemessences

De Praktijk

Voor wie?

Kinderen

Over Caroline

Links

Contact
Meditatiecursus
Ontdekken wie je werkelijk bent is het mooiste geschenk wat je jezelf kunt geven.

In deze vijf meditatieavonden gaan we ons weer verbinden met wie we vanbinnen zijn. De buitenkant los laten en weer contact maken met je hart. Je weer verbinden met je fysieke lijf waardoor je de signalen van je lichaam weer kunt horen.

Wat er dan gebeurt is prachtig, je gaat weer voelen wie je van binnen bent, je word zacht voor jezelf en de liefde voor jezelf kan weer gaan stromen. Hoe meer je van jezelf houd, hoe minder afhankelijk je wordt van de invloeden van buitenaf.

Diep in ons Hart roept een oeroud verlangen:de terugkeer naar ware liefde. Liefde die niets vraagt, die niets verwacht en die niets nodig heeft. Liefde die er van nature is, pure Liefde is wie wij zijn.

Onze werkelijke potentie als mens komt tot zijn recht als we onze ware Zelf volledig erkennen en een leven kunnen gaan leiden vanuit vreugde en passie.

Ook in je buik zit een centrum. Het is een centrum van je aardse persoonlijkheid. Door je buik en alle emoties die daar leven, te respecteren als een gelijkwaardige partner van je hart, kun je vanuit je eigenlijke licht hier op aarde aanwezig zijn. Dan begint de samenwerking tussen je hart waarin je ziel woont, en je aardse bestaan. Om toegang te krijgen tot de stem van je hart en contact met je buik is innerlijke rust nodig. Dan voel je je gedragen door de aarde Zelf.

Tijdens deze meditatieavonden staat gronding en in contact zijn met je gevoel voorop, omdat dit nodig is om zichtbaar te worden in wie jij bent!

Cursusdata:
donderdagavond 4 oktober 2018
donderdagavond 1 november 2018
donderdagavond 29 november 2018
donderdagavond 3 januari 2019
donderdagavond 24 januari 2019

Tijdstip
: van 19.30 tot 21.30 uur
Kosten
: € 90,- Graag contant meenemen of overmaken op NL48 RABO 0174159102 Bewust Caroline
Locatie
: Isabellagriend 1 Herten
Aanmelden
: info@bewustcaroline.nl