Praktijk

Over Caroline

Workshops
Connect met je instinct
Sensuele snake energy
Opnieuw geboren worden
Je verborgen kind
Kundalini, source energy

Meditatiecursus

Sessies

Contact
Meditatiecursus
Ontdekken wie je werkelijk bent is het mooiste geschenk wat je jezelf kunt geven.

In deze vijf meditatieavonden gaan we ons weer verbinden met wie we vanbinnen zijn. De buitenkant los laten en weer contact maken met je hart. Je weer verbinden met je fysieke lijf waardoor je de signalen van je lichaam weer kunt horen.

Wat er dan gebeurt is prachtig, je gaat weer voelen wie je van binnen bent, je word zacht voor jezelf en de liefde voor jezelf kan weer gaan stromen. Hoe meer je van jezelf houd, hoe minder afhankelijk je wordt van de invloeden van buitenaf.

Diep in ons Hart roept een oeroud verlangen:de terugkeer naar ware liefde. Liefde die niets vraagt, die niets verwacht en die niets nodig heeft. Liefde die er van nature is, pure Liefde is wie wij zijn.

Onze werkelijke potentie als mens komt tot zijn recht als we onze ware Zelf volledig erkennen en een leven kunnen gaan leiden vanuit vreugde en passie.

Ook in je buik zit een centrum. Het is een centrum van je aardse persoonlijkheid. Door je buik en alle emoties die daar leven, te respecteren als een gelijkwaardige partner van je hart, kun je vanuit je eigenlijke licht hier op aarde aanwezig zijn. Dan begint de samenwerking tussen je hart waarin je ziel woont, en je aardse bestaan. Om toegang te krijgen tot de stem van je hart en contact met je buik is innerlijke rust nodig. Dan voel je je gedragen door de aarde Zelf.

Tijdens deze meditatieavonden en ochtenden staat gronding en in contact zijn met je gevoel voorop, omdat dit nodig is om zichtbaar te worden in wie jij bent! 

Cursusdata:
-

Tijdstip
: in de avond van 19.30-21.30
Tijdstip in de ochtend van 9.30-11.30
Kosten
: € 90,- Graag contant meenemen of overmaken op NL48 RABO 0174159102 Bewust Caroline
Locatie
: Isabellagriend 1 Herten
Aanmelden
: info@bewustcaroline.nl