Praktijk

Over Caroline

Workshops
Connect met je instinct
Sensuele snake energy
Opnieuw geboren worden
Je verborgen kind
Kundalini, source energy

Meditatiecursus

Sessies

Contact
Workshops
Mijn workshops geef ik vanuit mijn hart en mijn veld van liefde en veiligheid. Hierdoor kunnen we met elkaar gaan connecten vanuit ons diepste zelf en elkaar gaan uitnodigen om van elkaar te leren en te groeien.
Iedereen heeft zijn eigen unieke kwaliteiten waardoor we een sleutel naar bewustzijnsverruiming voor elkaar kunnen zijn.

Ervaringen deelnemers

8 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Caroline in de praktijk en in die tijd heb ik meegedaan aan een aantal van haar cursussen. Ik vind de cursussen die Caroline geeft altijd heel bijzonder. Wanneer ik mee doe aan een cursusdag gaat die dag precies over een thema waar ik op dat moment mee bezig ben. Vaak weet ik van tevoren niet precies wat ik uit de cursus wil halen, maar zodra ik er ben is dat me binnen no time duidelijk en blijkt het iedere keer weer zo te zijn dat alle cursisten op dat moment baat hebben bij precies dat wat er behandelt wordt. Je stapt samen in een groepsproces en spiegelt elkaar en leert van elkaar, wat heel erg waardevol is. Caroline leidt de cursussen met veel passie en plezier. Het contact voelt gelijkwaardig en ze weet het veld goed te bewaken waardoor het veilig voelt en iedereen zichzelf kan zijn en vrijuit kan delen en ervaren. Haar enthousiasme is aanstekelijk en inspirerend. Ik kan iedereen aanraden om het gewoon eens te komen ervaren en jezelf deze mooie ervaring te gunnen als het voor jou goed voelt.  Lineke