Workshops
Oorspronkelijke Zelf
Meditatiecursus
Verandering
Cursus in Liefde
Meditatie en Bewustwording
Intu´tief tekenen
Mediteren en koken
VROUWenKRACHT
Klank en kleur
Innerlijk Zonnekind
samengaan ♀♂ energie

Spirituele reis

Consulten
Therapeutisch gesprek
Energetisch
Testen biosensor
Emotionele lagentest
Healing Arts Therapie
Readen en Healen
Bewust zijn
Bach-bloesemessences

De Praktijk

Voor wie?

Kinderen

Over Caroline

Links

Contact
Het is tijd voor verandering en wij zijn die verandering.
Een co-creatie van Caroline Cox en Janneke ter Linden-PostulartEen co-creatie van Caroline Cox en Janneke ter Linden-Postulart

Sta je er wel eens bij stil welke impact jouw manier van leven op de aarde heeft? Veelal leven we ons leven, zonder bewust van te zijn van onze eigen invloed. Dat is helemaal niet raar, want waar leer je nu welke impact jouw leven heeft op de aarde? We horen veel verhalen over klimaatverandering in de media, maar weten niet goed wat wij er als individu aan kunnen doen. Daarom hebben Caroline en Janneke de handen in elkaar geslagen, om je bewust te maken van jouw impact is. We geven je handvatten waarmee je direct aan de slag kunt gaan om jouw impact in harmonie te laten zijn met wat de aarde je kan geven.

Caroline: "Vanuit mijn hart begeleid ik mensen om het contact met zichzelf weer te herstellen. Door onze opvoeding, omgeving en school zijn we deze verbinding vaak kwijtgeraakt en weten we niet meer wie we vanuit onze oorsprong zijn. Dit heeft in eerste instantie een grote invloed op onszelf. We leven een leven niet meer vanuit onze waarheid, maar passen ons aan naar onze omgeving. Leven vanuit aanpassing betekent ook vaak dat de omgeving je behoeften moet vervullen. Dit kan zijn dat je veeleisend wordt naar de mensen om je heen, of dat materie je leegte moet opvullen. Door deze leefwijze doen we niet alleen onszelf tekort maar ook Moeder Aarde.

Weer in verbinding komen met jezelf herstelt ook de verbinding met Moeder Aarde en iedereen om ons heen. Alles komt weer in balans, je volgt je eigen ritme en het ritme van de natuur.

De samenwerking met Janneke is ontstaan bij het maken van mijn website voor mijn bedrijf, en later in het volgen van workshops bij mij. Doordat zij zo mooi haar weg is ingeslagen om mensen bewust te maken over de impact die wij hebben op ons leefklimaat en vooral welke tools zij ons hierin kan geven, ontstond het idee van een samenwerking. De workshop is dan ook een combinatie van meditatie en verbinding met kennisoverdracht en bewustwording. Ik heb er zin in!"

Janneke: "In 2016 drong het bij mij voor het eerst door wat de vee-industrie voor enorme impact heeft op onze aarde. Ik dacht dat ik met biologisch vlees eten goed bezig was, maar had geen idee van de impact van de totale vee industrie op de aarde. Ik ging me steeds verder verdiepen in onze impact op het klimaat en milieu, maar maakte pas echt grote stappen toen ik het boek De Verborgen Impact van Babette Porcelijn had gelezen. Zij geeft mij met haar boek zoveel inspiratie door inzicht te geven waar mijn persoonlijke impact ligt, dat het veel gemakkelijker is om er effectief naar te gaan handelen. Omdat ik deze kennis graag met zoveel mogelijk mensen deel, heb ik een trainerleergang bij haar gevolgd en ben ik inmiddels gecertificeerd trainer van De Verborgen Impact.

Graag neem ik jullie tijdens deze workshop mee wat De Verborgen Impact is en hoeveel positiviteit dit boek mij heeft gebracht. Ik voel mij meer dan ooit verbonden met de wereld om mij heen. We gaan tijdens de workshop kijken wat onze persoonlijke impact is en we gaan kijken waar onze grootste individuele slagkracht ligt. Deze bewustwording is de eerste stap voor een eco-positief leven, een leven binnen de draagkracht van de aarde. Het is tijd voor verandering en wij zijn die verandering 💚."

Wanneer: 30 november van 19.00 uur tot +- 21.30 uur
Waar: Bewust Caroline, Isabellagriend 1, Herten (Roermond)
Prijs: 20 euro inclusief koffie, thee, water en iets lekkers
Aanmelden: info@bewustcaroline.nl of janneke@postul.art